Anda Ada Pertanyaan? Klik Sini
enms
               
A- A A+
Soalan Lazim
Hubungi Kami
Aduan& Maklumbalas
Peta Laman

Berita

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Majlis Daerah Kuala Krai akan mengadakan promosi bayaran kompaun parking tertunggak untuk tahun 2020 dan sebelumnya. Kadar bayaran promosi RM5.00 untuk 1 kompaun tertunggak. Promosi ini akan bermula pada 18 April 2021 (6 Ramdhan 1442H). Keingkaran membuat bayaran tertunggak akan menyebabkan kenderaan anda disenarai hitam dan operasi kunci tayar akan dilakukan selepas tamat tempoh promosi.

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
ASSALAMUALAIKUM W.B.T
Adalah dimaklumkan bahawa pusat pelancongan Lata Berangin, Sungai Pas akan ditutup sementara bagi kerja-kerja penyelenggaraan dan pembersihan menyeluruh bermula pada 11 APRIL 2021 (AHAD) sehingga satu notis pembukaan semula dikeluarkan oleh pihak Majlis Daerah Kuala Krai.
Oleh demikian, sebarang aktiviti pelancongan dan perniagaan adalah dihentikan bermula pada tempoh itu dan orang awam adalah tidak dibenarkan memasuki tapak Lata Berangin sepanjang tempoh penutupan ini.
Demikian juga, ini bertujuan bagi menghormati ketibaan Bulan Ramadan Al-Mubarak yang akan tiba tidak lama lagi.
Dipohon Tuan-tuan dan Puan-puan agar dapat memanjangkan pemakluman ini kepada semua kenalan dan keluarga terutama bagi pengunjung di dalam dan luar Daerah ini.
Kerjasama dan Keprihatinan pihak Tuan-Puan amatlah dihargai. Segala kesulitan amatlah kami kesali.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Sekitar Program Gotong Royong "Rakan Taman" Majlis Daerah Kuala Krai yang berlangsung pada hari ini. Program ini dianjurkan oleh pihak Majlis Daerah Kuala Krai dibantu sukarelawan tempatan. Setiap Taman di Majlis Daerah Kuala Krai akan menerima peralatan seperti mesin rumput dan peralatan berkaitan. Tanggung jawab Kejiranan sangatlah diperlukan bagi memastikan kawasan kejiranan sentiasa berada dalam persekitaran bersih dan bebas penyakit. Bersama-sama kita berganding bahu dalam melestarikan kawasan kejiranan agar sejajar dengan slogan Kuala Krai ku Bersih. Program pada kali ini diadakan di Taman Perumahan Guchil Utara.

Majlis Daerah Kuala Krai
JKR 60, Jalan Sultan Yahya Petra,
18000 Kuala Krai, Kelantan

T (+609) 960 2000
F (+609) 966 3284
Web: www.mdkkrai.kelantan.gov.my
Email: mdkk@kelantan.gov.my

Web Mobile

Kaunter Pelawat

Today31
Yesterday138
This week31
This month2712
Total20014

2021-07-26
© Copyright 2021 Majlis Daerah Kuala Krai. All Rights Reserved.

Search